Husägare där projekt avlöser varandra!!

De senaste projekten som är klara är den nya väggen i sovrummet villket vart en hit. Klädkammaren som Stefan har slitit med till att bli ett dressingrom. Jo, det vart oxå bra. Men nu då?....... Nu är det trädgården som behöver en makeover, Stefan har förlängt plattorna för att få en större grillplats och själv har jag rivit upp alla rabatter för att få mer klarhet i vad som igentligen är blommor eller ogräs.
Mina favoriter just nu är Buxbom & Klimatis. ( en klängväxt som finns i massa olika färger. ) Jag har valt med vita blommor. Att mixa med humor kan bli kul som en krokodilrygg som skymtar upp bland vita stenar kan bli riktigt bra. Denna krokodil har jag planerat att lägga mellan konerna med klimatisen.

Invigningen av grillen blev inte av.... Jäkla Silvan som gav oss helt fel grill, & inte nog med det, när Stefan skulla mura ihop grillen så fattades det en del. *grrr* Så det var bara att sluta, så nu står den där bara halv färdig... JAG VILL GRILLA NU!!!!

Nä, nu ska jag i väg & köpa en blomma till Patrik & Therese som får nycklarna till radhuset i dag! *grattis mina vänner. Livet som husägare är toppen.*

Förbereder för fotografering av smycken.

image2

Mitt livs största lotteri!!!!

Nu är jag inne i mitt livs kanske största lotteri!
Nyfiken.. jo kan tänka mig det! Själv vet jag inte vad jag tycker om att spela med ödet på detta sätt?!

Vad kommer FÖRST.... Storken eller lokalen till min butik?
Blir nervös bara att tänka på det, tänk om jag skaffar mig en bra lokal (villket inte är det lättaste) och sen blir det ett plus på stickan! Vad 17 gör jag då... gillar inte alls att INTE ha dessa planer klara framför mig, det är här ödet kommer in och bestämmer. Villket kommer först?

Stackars Stefan allt han vill är att få bli pappa på "riktigt" och tycker att butik kan jag skaffa senare eller varför inte båda två..... Jo, Visst Stefan, vad tror du att jag är....? SuperWoman?!
Ja, jo.... kanske..... hehe.

Välkommen till min nya blogg!

Jaha!!??

En blogg kanske man skulle ha?!


RSS 2.0