Det Är Så Konstigt Med Mig! Jag Kan Nästan Allt!!


Att jag är en astrid Lindgren Älskare är vell för många ganska känt! Så här om dagen kläckte jag den BRILJANTA idén.... Självklart skulle ja göra barn tavlor men alla dessa underbara kommentarer som man så väl känner igen!
Men det var inte det lättaste att komma på .... efter att ha googlat å letat kom jag fram till några bra... men va 17!
Det måste ju finnas MÅNGA mer.... Det är inte värre än att jag MÅSTE helt enkelt plöja egenom alla filmer!! *nöjd*

Å Min självklara favorit ALLTID!!!!!!!

Madicken SåKlart!!

Tata.


....


.....


Stressigt Värre!!

I Går var det första dagen som jag drabbades ev en aning stress-Panik. Saker gick inte som jag ville så jag bestämmde mig för att släppa allt å lägga mig i soffan & glo på Tv. Det funkade ung i en halvtimme sen var jag lik förbannat där å pilla! Envis som en get lyckades jag iaf få i hop ett mönster till en barnklänning & provsy en prototyp. Men nu skulle jag ju villa ha en liten tjej å prova den på oxå för att kunna se storleken.... hmm.. får klura på den..

Sen har jag ju räknat ut att premiär öppningen infaller på en dag som jag MÅSTE vara på Bernhardson eftersom att alla andra har semester. Jag får köra dubbelt helt enkelt! *ber till gud att det är lugnt me jobb den dagen*


Det värsta med att man har så mkt att göra är att sommaren bara försvinner....

Snart är det höst.... snart fyller jag... & snart är DET JUL!!!!! HoHoHo.....

Tata.

Where The He..... Should I Start??!!...



I dag kom en MASSA varor... Å allt detta ska få plats i det lilla rummet en trappa upp.... Asså.. det är så mkt kartonger så det kan ni inte förståååå!!! Men det känns SÅÅÅ bra att ett rum iaf börjar att ta form... sen är det bara resten kvar... villket påminner mig om att jag borde jobba i stället för att sitta här!!

Tata...

Mr. Mounier.



Kan du tänka dig att denna fina resväska va fult brun & kostade mig endast 20:-.......
Den här kommer jag ha svårt för att sälja! Skulle så gärna villa ha den i min hall.

Har även målat insidan så att man kan ha den öppen på ett bord med en massa fina saker i!!

Opppsss...




 När jag skulle bära upp den bruna färgen säger Sofe...
- snubbla inte nu Lisa...
- Nä.. det skulle ju va just snyyyyyyggggg.... Pang!! Men va i helvette..... det skvätte färg långt upp på väggen & hela elementet.... Sofie brister ut i as garv & jag blir mäst förbannad! *trött* Jaja.. där låg vi på alla 4 & torka färg & garva...

Klantiga jag!!!

Jag har målat ett lager vit grundfärg, brunt på kanterna för att kunna slipa fram lite av det bruna när bordet är färdigmålat!

Ni får se senare..... nä, nu måste ja sy namnhjärtan som är beställda!

Tjiing!

Välkommen Till Oss


Välkommen Till Världen


Ja Det Här Var I Från LarmCentralen......

Att mötas av dom orden i andra änden av luren var vardag när man bodde hemma..... -mm.... väta... - PAPPA... Var oftast det som man orkade klämma fram. I Natt var det min tur.. Yrvaken som bara den svarar jag - Liis..... Men hallå.. det var vell första gången som jag presenterar mig med mitt smeknamn?! (alltså ganska trött)
-Vill du att vi åker ut??
-Nä.... Jag tar det sj.....

Drama helg är vad man kan kalla denna helg... I går kom Lilo in med en litten pippi.... Jag brast ut i tårar när hon lekte med den över vardagsrumsgolvet... *stackars pippi* Var är en karl när man behöver en??
Det var ju bara att bita i det sura äpplet å gå fram till den stackars pippin som nu låg på sidan och flämta.... Nu var det min tur att jaga den över golvet.... ropandes.... - men vänta pippin.. jag är din vän.. jag ska hjälpa dig... Halft klämd under soffan fick jag nu tag i den.... allt detta med Lilos blickar utanför fönstret... *kattjävel*

En timme senare... En till..... MEN VA FAN...... Nu fick jag tag i kattskrället hårt! Allt för att visa att detta gilla matte INTE! När jag väl kommer fram till den lilla pippin så är det bara en liten bäbis..... det va ju bara in och bädda ner den i soffan... Va skulle jag nu göra?! *fundera* hm?? Ja hade ju tagit hand om små pippisar förut men....
Där låg den nu & blängde på mig med sina söta små bruna ögon & följde mina rörelser med sitt lilla huvud. JUPP... så får det bli! - Du får bo hos mig sa jag högt!

Men när den väl börja flyga runt där hemma tänkte jag att den kanske inte är så hjälplös iaf!??
Jag tog den i handen och gick ut & satte mig.. där satt den nu titta på mig en stund & flög sedan i väg...

Jag log, gick in, stängde dörren, gav katten en sista ond blick & började sy.

Tata.

RSS 2.0