Nya Drömmar = Nya förhoppningar!!

Livet är alldeles för kort för att inte sattsa på sina drömmar! Jag har släpt många drömmar i mitt liv & har har lärt mig att inte göra samma misstag igen. Att man sattsar på sin dröm kanske inte leder till någe bra, men vetskapen om att man tagit sin dröm på allvar måste göra att det känns bra! När elsesbod blev min förverkligade jag min då största dröm någonsin. När man uppnått en sak i livet börjar iaf min hjärna automatiskt att sträva efter något annat. Jag mår helt enkelt inte bra av att inte ha något att jobba efter. Jusst nu är jag i full gång att jobba på min nästa stora dröm... och jag tänker inte sluta förens jag har fått det jag vill ha!!!! Så ta ingenting förgivet, tänk på andra & framför allt, tänk på dig själv för det är ditt liv du lever!!

Ge Mig En Ledråd!

Jag var inte stor nog att förstå vad en ledråd var för nått, Linda som gärna ville ha en på en julklapp gjorde allt för att jag skulle förstå. Efter en stund fatta jag innebörde av det hela & tog mig en lång funderare.... - Man kan blåsa håret med den! *glad* Linda däremot var inte lika glad! Efter den dagen bad hon aldrig om en ledråd igen! Mycket riktigt, på julafton fick hon en röd hårblås av "tomten" Tata..

...


Störst av allt är kärleken!!

Det finns dom där stunderna i live som mamma som man alltid vill minnas, jag hade just en sådan stund i kväll. Edvin fråga om vi inte kunde ligga & prata en stund när jag skulle natta.... Jag kröp ner under täcket & han började att prata om julen. Han berätta att han visste varför vi firade jul & i några minuter fick jag mig en historieLektion. Detta ledde till att han kom in på himmelen & helvettet, och sa... - om man är snäll & bra så får man en sån där ring över huvudet när man kommer till himmelen! - En gloria menar du! - MM.... En sånn kommer nog du få mammma! Jag kramade om honom & pussa honom på kinden..... - Du oxå Edvin!!!

Villka Pizza Killar!!

Här om dagen hade vi med oss Oliver hem, & när Edvin fråga om vi inte kunde äta Pizza till kvällsmat, Vart det ett sanbbt JA!

Förbereder inför Jul Handeln...

Nu är det dax att börja tänka allvarligt inför kommande julhandel... I går sålde jag två smycken som julklappar, förra året hade jag gjort alldeles för lite smycken & hann inte fylla på med nytt eftersom att det blir 7 dagars arbetsveckor. Men om jag tänker efter så ligger jag lååångt efter i år igen!! Att man aldrig lär sig??!! Bäst att sätta fart...... Tata.

Edvin är kär!!!

Ja det är en tjej som han fasnat för redan från första början.. Jennifer med stort J!! När discot var slut och jag kliver ur bilen för att möta en glad Edvin, så skriker han ut över alla -MAMMA jag har dansat tryckare!!! MED Jennifer!!! Jag tror inte att han över huve taget visste va tryckare var utan fick titta på alla andra Å försöka göra lika dant.. (skulle ha gett vad som hällst för att fått sett det!) & det viktigaste av allt var ju faktiskt att det var HON som bjudit upp. & att han först hade sagt njeee??!! Men då hade hon sagt, - SNÄLLA! Ja sa det till Edvin, att om en tjej bjuder upp så tackar man inte nej! Så enkelt är det.... Edvin flög på sina rosa moln hela vägen hem & upprepade gång på gång - Att jag kom ju faktiskt tvåa i danstävlingen!!.......... med Jennifer......*fniss* Ja du Lovisa... som du sa, Nu börjas det!! Haha! Love/me..

RSS 2.0