......

image7
I smyckeslivet rullar det på. Jag håller nu på med projekt som tar fruktansvärt med tid, det gör att jag inte hinner få fram den mängd som jag är van vid. Så fort jag har bilder klara så ska jag visa vad det är som slukar all min lediga tid.
Linda ska på bröllop, fick då i uppdrag att göra hennes smycken, det ska vara något svalt & elegant. Jag tror att jag har klart för mig hur det ska bli. Annars har jag jobbat mycket med hemsidan, men nu är den snart klar! Jag tror att den blir super.

Ville, Wiliam & Adam.....

Jag tror att hjärnan ställer in sig på semester! Bara en och en halv vecka kvar, sen blir det till att slöa men samtidigt hinna med så mycket som möjligt. Förutom en stockholmsresa är det inte mycken som är planerat, jag tar dagen dit den för mig.

Iaf. Ganska mycket har hänt, jag och Moa var hos en spåtant, tjo, det va kul! Som jag har väntat, Hon sa att jag skulle få ett barn till (en flicka) *nöjd* Hon spådde även fram att jag skulle byta jobb här inom loppet på 2 år. Sen var det mycket prat om vad som har hänt under åren & det är ganska sjukt när man tänker på det, hur kan tanten veta allt dett?!! Glad i hågen och med många funderingar gick jag där i från.

Midsommar med nubbe å sil. ( fast det blev ingen sill för min del ) Kubb & en massa härliga vänner, Patrik hade med sig guran & det blev många skratt & glada låtar! Min käre Edvin är på koster och har varit där sedan midsommar, jag tror att jag ska döö av längtan! ( vill krama honom hårt & snusa i hans långa ljusa hår ) Pratade med honom i går, märker att han inte alls längtar lika mycket efter mig *s* hehe, men det är vell så det ska va. Han hade iaf. fångat tre st. krabbor som han döpt till Ville, Wiliam & Adam. hmmm? Bra han inte tar med dom hem. Nog är jag djurvänn, men så illa är det fan inte!!!!

Tata....


Galne Bror!!

image6Rock Fest på Harrys!! Riktigt kul! Min käre bror är så duktig. I morgon kommer han hem till oss och äter hemmagjorda köttbullar & mos. Antar att det inte var i går han åt det!! hehe. Vi ses i morgon! Love Y!!!

RSS 2.0