Jlo

Jlo

Silver

Silver

Liknande halsband såg jag i filmen Ett monster till svärmor. Kom på att jag hade nästan exakt samma sten hemma..... Så blev det.... Valde en så tunn silverkedja som jag kunde hitta för att få droppen att nästan se svävande ut. Stilren & enkel. Love it!!!

INKÖPSRESA!!!!!!!

YES! Nu är det bokat & klart..... den 23 maj åker jag och Kicki på inköpsresa ( OCH nöjesresa) till turkiet.
Vi ska till en stad som heter Marmaris, har varit i Turkiet 4 gånger förr, men nu ville jag (vi) till något nytt ställe! Det tar en timme med båt till Rodhos. (vi har båda varit där) Men det är ju super att kunna om man känner för att bara dra iväg en dag.
Det finns en stad jag gärna vill besöka när jag endå är i närheten. Det är Izmir. Turkiets 3é största stad. Där finns det massor av butiker med saker som jag vill åt. Men det är 4 timmars resa ifrån marmaris. Jag vet att Kicki inte är så sugen på att åka! Men jag får vell muta henne med något! hehe.

Tata.

Örhängen i 925 Silver.

Örhängen i 925 Silver.

Äntligen har jag fått hem min silvertråd i från USA. Villket betyder att jag kan välja på att göra smycken i förgylltsilver eller i äkta silver.

Nu har jag fått en......vad kan man egentligen kalla dom.....? klienter, brudklienter?! Snälla är det någon som har något bra förslag... ge mig dom hehe.

Iaf. Jag har alltså fått bestllning på en tiara.Hon vill ha utsläppt hår & hon vill ha vita pärlor & guldtråd. Resten får jag fria händer med.... Ni får se resultatet när den är klar!

Halsband

HalsbandRomantiken har helt slagit till på mig! Kanske är det för att våren börjar närma sig!? Sakta men säkert iaf!
Denna helg har som alla andra gått lika fort! Jag har hunnit med en hel del arbete i smyckeslivet, det känns bra!

I Lördags så hade jag filmkväll med mig själv......... Riktigt skönt, jag passade på att hyra dessa skräckisar som jag aldrig annars får se, det slutade med ett filmmaraton på 3 st!

Sitter nu kvar på jobbet för att lägga in alla dessa smycken på etsy, fan måste ta å skaffa en hemma oxå, men det har funkat bra, men känner nu att jag behöver en!

Halsband

Halsband

Långt Halsband

Långt Halsband

Här Är en riktig Älskling! Den tog riktigt lång tid att göa men det var det verkligen värt.
En superkund kom in till mig i butiken för ett par veckor sedan, hon kommer nämligen i från USA och vart stormförtjust i mina smycken, hon höll på och nkopa lite själv och berätta att hon snart skulle åka hem på besök. Hon erbjöd sig att köpa med äkta silvertråd från ett ställe som hade super priser, jag nappa direkt naturligtvis. Ibland blir jag så imponerad av vissa människor!  Så oegoistiska och hjälpsamma. Tack Karen!!

Har pratat med en Åsa, som har hand om mässan för Klockor & smycken, Hon skulle skicka över info om nästa mässa. Jag vill verkligen vara med men det är ju helt klart en ekonomisk fråga för det är ju inte billigt! Men det är en dröm & Jag önskar för allt i världen att den blir sann........
Jag VILL & jag SKA! Frågan är bara HUR?????

Love
Lisa

Harrys på Lördag!

Jupp, då ska kicki och jag ut å slå klackarna i taket!!! Det ska bli riktigt kul. Så i helgen blir det full fart helatiden, på Fredag ska vi till N-Kil på Tackos. Jobba lördag dag, osv. Vila det får man göra i graven. haha.

nu är Luvan i Indien, villket innebär att man åkt på att vara kattvakt! Varje dag ska vi förbi för att spendera lite tid med Holger. (världens mysigaste katt) Lite skraj dock...

I Lördag så va mitt första herrsmycke (någonsin) med i Tv. det kom in en kille i butiken och Spec beställde ett lila halsband. Han är nämligen med i tv fyras program, körslaget. HJÄLP tänkte jag, men resultatet blev super. Får nog ta en titt på Lördag igen....

Kram på er...

RSS 2.0