Kärt barn har många namn!!

Jag funderade lite på det här med smeknamn i bilen här om dagen. Själv har jag en liten förkärlek till dessa unika namn. Utan att jag vet om det så sätter jag smeknamn på de flesta runt om kring mig som jag tycker om. Som tex. Proppan, Luring, Luvan (taget), Julle osv. Men det skummaste av smeknamn jag har fått är Senatra, konstigt? ja vet! Men det var nämligen en kille jag dejta för ett par år sedan som tycket att jag hade så blåa ögon & Senatra hade ett smeknamn som var Blue Eye.  Ni förstår.. det var lite fyndigt tycket jag.


Mässan som tog mig med STORM!!!

Helt underbart kul men såååååå himla jobbigt! Att springa mellan dessa mässhallar + att kunna konsentrera sig på vad 17 man ska köpa in..... Men vi var helt överens om stilen vi vill ha och det vart en lättnad. Efter några glas vin vart man ganska generös och jag beslutade mig för att inte dricka något mer, haha. Men efter 7 timmars röj tog vi tunelbanan in till Stockholm för att lämna väskorna så att vi kunde få i oss nått att äta, bara det att det var lönehelg och hela stockholm var ute för att käka, tillslut hittatde vi iaf. någon mangolisk skit.... men men det var mat iaf. Någon utgång som var inpladerad blev inte av....

Dagen efter var nästan värst men att gå och peka på saker man vill ha för dessa otroliga summor känndes en aning lyxig! JAG VILL HA ALLT!!!!!!!

Stilen vi bestämmde oss för blir en aning maskulim mycket svart och vitt och riktigt sjyssta detaljer.

Premiär för Nyöppning den 8:onde Oktober..... som det ser ut nu.


RSS 2.0