Nytt Vintage Armband!







I dag provade jag min ide jag hade för tyget jag fyndade på myrorna här om veckan. Så här blev resultatet!
Jag är mkt nöjd och det kommer bli fler. Dock något olika. Denna Gamla broschen hittade jag på tradera. Den har nu fått varit undanstoppad ettag i en låda, men nu fick den äntligen komma till nytta igen!

Så nu måste jag hitta mer spets & bijouterier!

Ha det BÄST så länge, för nu ska jag sy MEERA!!!

Tjiing!

Fanny Hos Mig På Prao!



Torsdag & Fredag är jag besök i butiken av Fanny. I dag har vi stämplat på hjärtan & I morgon måste vi fixa några hjärttavlor som är totalt slut sålt i butiken! Villken hit dom har blivit & jag är verkligen jätte glad för det! & en aning stolt måste jag säga.... *s*

Nä, nu måste ja fixa lite....
 Tata.

I Butiken...


Resultatet Av Korgstolarna!



Det tog sin lilla tid att måla dom MEN det var värt det! För fy vad jag är nöjd med resultatet. Skulle jag ha större hemma så skulle dom hamna där!!




Bud Bräda.


Lådor I Massor!!

 Blev helt kär i dessa lådor när jag såg dom på blocket!! Lådorna kommer i från 2 olika diskar från 18oo-talet & jag visste direkt att dessa var jag bara tvungen att ha!!
Så jag köpte alla! (31 st)
Här ser ni första lådan som är klar. Kommer att måla dom flesta & sätta olika texter på dom. Men det var även med några stora som inte syns på bilden. Tänkte sätta blommor i dom.

Men kom även på att dom var riktigt snygga att sätta på väggen som ett litet tittskåp.

Kommer att sälja dom i butiken så klart. Men antar att rätt många kommer att stanna här! För nu är jag så där kär igen.









Nya Fynd....



Korgstolarna vart SUPER kan jag säga!! Nu står dom i skyllten i butiken & kort på dom kommer i veckan! Det runda borde har inte kommit någonstans. Väntar på att få låna en slipmaskin.

I går var jag på myrorna innan kvällskursen & jag fyndade massor. Hade kunnat fynda mer om tiden bara fanns. Men det blev en stor korg som ska bli vit Å fyllas med härliga kviltar & kuddar.

Den bruna brickan ska oxå bli vit med någon fin tapet bakom glaset

Frokostbrickan.... vit så klart med någon "najsig" text.......

På tyget ville jag åt spetsen.

Bilder kommer senare så klart!

Tata.

Uppdrag Skattjakt!!



Jag har ju alltid sagt att jag vill köpa gamla möbler, rusta upp dom & sälja dom i butiken. Jupp, nu har jag ÄNTLIGEN kommit en bit på väg.... Gick upp tidigt & satte i gång men att ringa på dom saker jag tyckte va värt att ringa på! Första köpet blev det runda bordet för 250:- Med vit färg & text i mitten kommer det att bli en en helt ny kärlek!!

Sen bar det av till Silvan för att köpa plankor i olika storlekar. & det min vänner ska bli Bud Brädor!!

Sist på listan var att hämta 2 st svarta antika korgstolar i kumla. Oxå här med vit färg så vet jag inte om jag kommer att kunna släppa dom!?!....

Nu är det bara synd att dom lediga dagarna är över, för det riktigt kliar i fingrarna att få sätta igång! MEN FÖRST, så måste jag måla en hjärtavla som är beställd tills i morgon & så ska jag baka bullar...... men sen så.....

Efter bilder kommer NATURLIGTVIS att visas så fort dom är klara!

Vi Ses Snart!

Tata.♥

Sämplade Hjärtan I Massor.....


Glad Påsk Mina Kära!!

  Har sovit som ett jag vet inte vad i tre nätter nu! Så nu är jag riktigt trött & väldigt nöjd över att få bli lite ledig. Har inte påskpysslat ett skvatt i år. Lite tråkigt, men har dock sytt en hel hög med hjärtan till butiken & dom är SÅÅÅ roliga att göra att jag inte haft en tanke på att påskpyssla.

I morse hade vi äggjakt här på jobbet, jag hade gömt allas påskägg & Alicja hittade sitt först och tyckte vell att det var lite tråkigt, så det slutade med att hon hittade allas förutom Dannes. Han fick dock ett ägg med rosa fjädrar & frågade Annika lite snällt om han fick byta mot hennes gula... haha Vuxna människa!

Nu ska jag bara fixa Edvins ägg oxå, ett ägg proppat me grönsaker, det är vad han ska få! Naturligvis ska han få ett vanligt oxå, men jag måste bara se hur han reagerar...... *s*

Tata.

Damn I Wish I Was You´r Lover!

Måndag Morgon & fåglarna kvittrar! Va på tok för tidig på jobbet & det gör att jag har tid att skriva lite. I kväll är det barnkurs igen & jag tänker INTE sucka! För i dag kan jag inte sluta att le!!
Helgen har varit super & lördags efter krossade planer blev jag ledig... HALLÅ Ledig en lördag.... what a......  men jag tog vara på min tid och hann med massor, jag satt ute & sola & kännde riktigt hur allt bara vakna! Min nya granne har flyttat in & jag blev överbjuden på vin i kvälls solen.

Jag känner verkligen hur jag är i början på min nya stig, jag tittar upp ler & börjar gå...... visst kommer jag att stöta på stenar på vägen, men hoppas även på ett & annat smultronställe! Men kommer jag ha tid att stanna å plocka?! Eller kommer jag ha för bråttom att fortsätta på min stig?!???!........

Tata..


RSS 2.0