Tomte Verkstad!?

Ja, så kan man nästan kalla mitt hem nu för tiden. De senaste dagarna har jag roat mig med att baka massa julskorpor & julgodis till butiken. Har börjat att slå in lite julklappar osv. Stefan kom hem med 2 st klappar som det stog Lisa på....... Klämma? Nähe då, inte jag inte... (bara lite) Jag minns Lovisa som alltid skulle på och klämma och till och med tjuvöppna lite. Själv har jag alltid haft framme alla julklappar tycker att det är mysigt att gå och spana på dom samt att det är dekorativt. Jag tror att det är derför som Edvin inte är på klappjakt, att jag aldrig har smusslat gör vell att han inte behöver.

Jag räknar ner dagarna till min kicki kommer hem! Saknar henne enormt mycket!

Va är det här för dag?????

Suck och stön Första snön kom här i dag, och inga vinterdäck, jaja, får vell köra lungt i dag tänkte jag, men av ren vana kom jag på mig själv vid flera tillfällen med att köra lika fort som jag brukar göra på kringelkrokvägarna. Ni vet ju hur man brukar göra när man är ute och går, man knatar på i fullt tämpo och just bara för att man går själv. Så funkar även min bilkörning när jag kör själv, jag utnytjar vexlarna maximalt för att komma fram fortast möjligt.

Iaf. Inga vinterdäck har vi på firmabilarna heller och stackars Eva körde av vägen tidigt i morse på väg till ett jobb i garphttan. I samma veva ringer min käre bror och talar om att han har råkat låsa in allt i bilen när han skulle ut och borsta av rutan. Villet innebar att han inte kunde komma in i lägenheten för att hämta extra nyckeln till bilen.
Jag fick sätta mig i bilen och slira i väg till butiken och sätta en lapp på dörren..... Kommer Straxt!!!!

Och klockan är bara 10.

I går var jag på samtal med skolan om Edvin. Dom berömde honom att han är duktig på att läsa och skriva och att intresset är enormt! Jag har lagt märket till att när det är boklånardag ( tisdagar) Så är det rena faktaböcker han får med sig hem........

RSS 2.0