En Som Är Trött På Att Vara Singel!!!

 Värst va alla går & gifter sig då!!! Har tre brudar att fixa smycken & hårdekorationer till!! Och alla gifter sig i slutet på maj. Det är ju bara att inse att man kommit i den åldern där man gifter sig & skaffar barn. Men själv tar man det störtsa steget där ifrån och blir singel. haha, men vem vet..... inom ett år kan jag ju faktiskt vaa gift själv!

Hade min vän Stina inne i butiken som var SÅÅÅ trött på att vara singel & mer trött på att gå på dessa skumma date´r! Hon berätta att hon nu träffade en kille typ enbart efter krogen.... Men hon sa..... Lisa, jag kan inte dom reglerna!? Vad är det som gäller!? kan man ses en vardag eller blir det något annat då eller?
Mitt lilla svar som jag kunde ge var att jag tror att det är olika från fall till fall, MEN om man tar det stora steget att ses en vanlig kväll när man enbart träffats efter krogen normalt, så är det absolut ett steg bort i från KK & in på något annat. Det behöver ju absolut inte vara så alltid men jag tror att intresset för den människan då har blivit lite större & man är nyfiken på vad som finns bakom dom dimmiga ögonen & spritfyllda andedräkten!

Jag önska henne lycka till med sin efter krogen kille och när hon gick här i från kunde jag inte låta bli att tänka.... Är det där jag om ett tag!!????.........

Ja.. I helgen blir det då inga dimmiga ögon eller någon spritlukt här inte! En lugn & skön helg med Edvin är vad som väntar.... dock efter jobb & röja hus så klart!!


Trevlig helg på er som har!!

Tata..


Helg, Men jobbar Dubbelt.....

Och så var det Lördag! I går stängde jag butiken prick kl sex, & åkte för att möta upp Liljan.
Halv 7 skulle vi vara i Adolfsberg för att hålla i party.
Stämmningen var bra & alla "tjejer" & "damer" var riktigt glada över att vi var där! Dom handla riktigt bra & var super nöjda över kvällen!

Hade en liten tanke att jag skulle öppna mig en flaska vin när jag kom hem för klockan var inte mer än halv 10. MEN ACK va trött jag blev efter det att jag satt mig till rätta i soffan & det blev en tidig kväll istället!

Ja.. jag var så trött att när jag i morse skulle slänga in tvätten i tummlaren så visa det sig att jag tvättat hela kudden... haha I bland undrar man ju!

I kväll är det ett party till inbokat med en 20 tjejer, *hjälp* ja, det kan bli jobbigt! MEN jag hoppas att ja är rätt utvilad och att flaskan kan bli öppnad i kväll ist!! *hoppas*

I morgon ska jag på Bio med Edvin, det var alldeles för länge sedan som vi gjorde nått i hop bara han & jag! Och det ska bli riktigt kul!

Nä.. nu måste ja damma butiken..... *suck*

Tata.

Utmanad Av Jenny!!

Har fått en utmaning av Jenny som ser ut som följande:

Vad ville du bli när du var liten?

Trädgårdsmästare & Polis.

Vad blev du?

Hehe... ja va blev ja... egen företagare & allt i allo...

Samlar du på något?

Snö globar.

Vem skulle du vilja slå på käften, alt. skicka en brevbomb till?

Ingen så där på rak arm...

Vem skulle du vilja krama? Orsak?

Edvin, För han är världens bästa lilla pojke.

Hur ofta ljuger du?

Bara när jag absolut måste & oftast då för att skydda någon annan.

Vad var det bästa som hände igår?

I går va det mån... hjälp... det va en ganska vanlig dag så.... att den nya maträtten ja prova vart jävligt bra!!

"Säffle...på vägen till Province" Är det en bra slogan?

Nej...

Kan du jonglera med 3 bollar?

näe... kan ju inte det.. men me 2.. moahaha..

Vad är det godaste du har i kylskåpet just nu?

Egengjort dipp & vitt vin!!

Jag utmanar:

Sandra:  www.bitchens.blogg.se




Utmanad av Syssling Sandra!!!

1. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?  Absolut!


2. Vilka sorters djur har avsiktligt bitit dig? Hmm...? Inget.. alla djur Älskar mig... *s*


3. Hade du hellre blivit född till det motsatta könet istället för det du föddes till? När jag var liten ville jag det.. I dag är jag alldeles för galet glad över att vara "tjej"


4. Vilken tecknad/animerad Disneyfilm är din absoluta favorit? Lilla Sjöjungfrun.


5. Har du något mål som du vill uppnå just nu? Alldeles för många......


6. Är du allergisk mot något? Nä.. det skulle vell vara svartsjuka isf!


7. Väljer du att köpa ekologisk mat istället för "vanlig" när det finns som alternativ? nää... haha.. är för dålig på det!!


8. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt? Tvätta tror ja..


9. Vilken sport/idrott har du hållt på med som längst? Dans.


10. Tror du att pengar kan köpa lycka? ja, om det är lagom med pengar... för mkt pengar tror jag bringar tvärtom!


11. Står du helst framför eller bakom kameran? tjaaa.....?! framför skulle jag tro.


12. Sjunger du i duschen? Jajjemänn... (när jag är sj hemma) *s*


13. Tar du några vitaminer/kosttilskott? Gillar inte piller...


14. Vilken sorts frukt åt du senast? Äter inte frukt så ofta skulle vell va dubbelnougaten i morse då?!.. men annars är ja lite lätt galen i mandariner!


15. Har du gjort något du ångrar den senaste månaden? Jag ångrar att jag tog åt mig för mkt kurser i mars!


16. Vilken hårfärg föredrar du på det motsatta könet? Joo, sandra Hårfärgen spelar visst roll.. haha... faller ALLTID för mörkhåriga! *knasigt JAG VET*


17. Hur spenderas en födelsedag allra bäst? Ett paket eller två är ju aldrig fel med nära & kära!


18. Brukar du handla på kredit? Nej gud.... är livrädd för det!


19. Har du någongång handlat på Gekås i Ullared? Nä.. har aldrig tagit mig för att åka dit...


20. Vad tänker du göra nu när frågorna är slut? NEJ är dom redan slut??!!... jaja.. får vell fortsätta jobba då...... *gäsp*

Dessa frågor har sandra http://www.bitchens.blogg.se/ knåpat ihop!!

Jag utmanar:

Lovisa: lovisaa.wordpress.com

Jenny: http://attfangadagen.blogspot.com/


Nytt Hem Nya Möjligheter!!...

Har sovit 2 nätter nu i nya radhuset & det känns faktiskt riktigt bra! I går kom Kicki Å skulle hjälpa mig å packa upp lite samtidigt som vi skulle laga tacos. Skalen i ugnen vart svarta och det luktade en aning bränt, sen hör ja hur kicki skriker till & jag känner lukten av brända skal samt bräd plast.. då hade jag lagt förpacknigen till köttfärsen på spisen och satt på helt fel platta, om man säger som så... det fanns inte så mkt kvar av den förpackningen. *fan* Jo, men det här gick ju bra.... haha
Efter det att vi ätit satte vi oss i foffan och där blev vi sittandes, inte en grej vart uppackat (förutom tallrikarna vi behövde för att kunna äta..) *s*
Men så är det, ALLTID när jag och kicki träffas så går våra munnar I ETT! Vi kom på det när vi va i Turkite, vi prata KONSTANT på stranden, när vi bada, när vi åt... jämt jämt jämt Även när någon av oss va på toaletten! *s* å vi skämta om va "turkarna" tänkte..... Slutar aldrig dom där två å snacka, hur mkt kan två människor ha å prata om igentligen?!
Det är min bästa Kicki det!! Den som känner varje liten centimeter av mig & som jag berättar allt, precis allt för, som aldrig dömmer eller har en förutfattand åsikt bara för att vi är "samma lika" Du är bäst Kicki!

I Kväll kommer en annan Pingla! Lovisa ska ha mys me mig & Edvin me melodifestivalen & allt som hör där till!
Ser fram emot det mkt!!

Men innan det ska jag bara jobba klart, till sköllersta å hämta lite saker & ÄNTLIGEN kunna börja möblera Å Pynta!! *nöjd*

Vi hörs snart!
Tata...


Släpp Kännslorna Loss, Det Är Vår!!

Ok, kanske inte känns som det i dag, men igår... Nog är jag barnsligt förtjust i vintern, men nu får det vara nog! Nu vill jag ha vår med blommor, fåglar & så klart EN MASSA KÄRLEK!!

Va kan jag säga... jag är våg, & lika så väl som jag blir kär i en möbel eller sång blir jag lika lätt förälskad människor & förmål!
MEN det är förälskelse.. kärlek är en helt annan sak... & kär blir jag dock inte lika ofta!




Men nu får vi se till att våren kommer & jag väntar med spänning på att se vad denna vår har att ge mig.......

Tata...


Ett Inlägg För Moa!!

Jupp, detta inlägg är tillägnat min kära bloggläsare & vän Moa som tycker att jag bloggar på tok för sällan! Så... måndag morgon.. *gäsp* I fredags framför tvén kom jag på mig själv med att säga högt för mig sj. -Är det ok att gå å lägga sig 20:30 en Fredag?! Jag undra varför jag sa det högt eftersom att det ända sällskapet jag hade va Lilo som låg i andra änden av soffan å titta på mig. Jag titta tbx. och gav mig själv ett svar.... - Ja, det är det fan... *natti natti* Lördag = STRESS!! Allvarligt, det är inte ofta jag känner stressen i magen, men det gjorde jag i lördags, jobba, handla, va hos Linda till 20 i 4. Färga hennes hår, sedan mitt, in i duschen å till Johanna. kl va då 5. Upp me alla sexprylar å så var partyt i gång.... Många timmar senare hade alla gjort sina beställningar å då börja ja slappna av. *phuu* villken dag, men satans va kul det blev. Det va riktigt länge sedan jag va ute med moa & mkt dans blev det!!... *nöjd* Jag är skylldig henne både en å annan drink Å minst ett dussin cigg! Så kära Moa.... Jag va riktigt seeeeg i söndags! Men det var det fan värt!! Nu får vi inte vänta så jäkla länge tills nästa gång va!? Tata.

TrallaLA Va är det för dag??

Full fart & snurr snurr... så är min vardag just nu! Prata med sofie i morse och hon frågade va jag gjort dom sista dagarna... jaaa... det har varit nått hela tiden men jag minns knappt va jag gjort!? Och det är lite skrämmande, som i söndags.. jag vet att det var nått men VAD?! efter en stund kom jag på, jo, det va ju både smyckeskurs och vidare på smyckes party hos Lovisa. HUR kan jag glömm det!? Men en sak är klar.. jag måste tagga ner och ta det lite lugnare, om inte för min egen skull så för Edvins. Måste erkänna att det gör en aning ont när han frågar varför jag måste jobba så mycket. I dag har Hanna sin startvisning med mina smycken. Jag håller tummarna & hoppas att allt går bra för henne i kväll! Min kväll?!? Ja den blir som den blir... Tackar Lovisa som ska hjälpa mig & jag hoppas att vi är starka nog att klara det!!! Jag kan kanske ta det lugnt i morgon då...... eller?? Tata.

Vuxen Kurs!


Vuxen Kurs...


Barn Kurs...


RSS 2.0