Huset i Hua Hin Snart klart!!

Huset i Hua Hin Snart klart!!

Då var det bokat och klart!!! Vi åker till Thailand den 18 Sep. Hela familjen, barn som vuxna. Det ska bli riktigt kul! Vi kommer iof. Till ett tomt hus, så det blir hotell de första nätterna.
Blir lite tipsad om vad man INTE får missa när man åker till Thailand..... Så kom gärna med förslag ni oxå!

Idag ska jag och mamma på storseans....ja... förväntar mig absolut ingentig. Men det ska bli nice!

Strömpis Med Kicki!!

image3

.......!

I går va jag i skolan med Edvin. Eller förskolan som det heter. Det gick bra, han har ju redan skaffat sig 2 st kompisar som han leker mycket med, så det var ju såklart en trygghet för honom.
Lite svårt att inse att han har blivit så stor. Det märks framför allt när han kommer hem med 5-6 pers som ska sitta uppe hos honom & spela Tv-Spel. *kul*

Stelt Armband.

image2

Känner att smyckestillverkningen har kommit lite åt sidan nu när det har varit så mycket att grejat med i trädgården. Känner att lusten inte riktigt är på topp! Det är träligt när det blir så men det händer inte så ofta.
som tur är.
Har fastnat lite i de vävda armbanden för att jag har haft en heldel beställningar på dom. Det är iof. kul men dom tar tid att göra.
Men nu måste jag rycka upp mig för att kunna ha något att visa upp på de inbokade marknader & smyckespartyn som väntar i sommar.
Nä, nu ska jag med kattkraken som ska får spruta.... *kraken*
Tata...

RSS 2.0