Äntligen Fredag!!!!

Så var det dax! Nästan som dagen före julafton...... nje, inte riktigt men nästan.
I morgon åker jag till Stockholm en natt för att spendera 2 dagar på mässan. Riktigt kul.

Annars har veckan varit slitsam, I går när jag väl kom till fridis så möts jag en fröket som säger, nä, Edvin följde med Hannes hem... Jaha... va fan stressade jag för, Så allt jag kom där i från med var en blå munktröja...

Nu har jag lagt ut fler smycken på Etsy.com om det är någon som är nyfiken på att gå in och kika så får ni söka på andvändarnamn - liis.

Tack för en skit-vecka!!!!!!!




Donera Dina Organ!!!

Jag donerade mina organ för 5 år sedan och  för mig var det en självklarhet!
Nu går tankarna i stället om att donera ena njuren till något lite barn som behöver, men där är tvekan lite större, kanske vore det smart att vänta tills man inte ska ha mer barn. Men varför inte, jag klarar ju mig med en så varför ha två. hehe. om något skulle hända, jo visst, men varför inte hjälpa när man kan. Mina två små grann pojkar har njur problem och det värker i hjärtat när jag tänker på dom där söta killarna men vet villka problem dom har.

Så donera dina organ och gör någon nytta med att du dör!! *s*

Snurr!!

Här händer det massor!!!
Så mycket att göra & så lite tid.
Jag har bla. fått en ny återförsäljare, Hällsokliniken i Örebro. Så måste fixa allt till det.

Mässan väntar nästa helg, har fortfarande inte bokat hotel, *hjälp* Har kikat i mässkatalogen och har ett humm om villka lev. jag vill kika närmre på, men det är ju en jungel, och känner jag mig själv så vet jag att jag kommer att älska dom alla. hehe, HUR SKA JAG KUNNA BESTÄMMA MIG????

Åker raka vägen hem till mitt pärlbord om kvällarna, släcker lampan sent och stupar rakt ner i sängen, stackars Stefan ser knapt röken utav mig.
I dag ska jag iaf. Börja att vara i "min" butik, måste ju se hur det funkar i praktiken det ska bli kul, men det känns i både kropp & själ att det är lite mycket nu. Men det är så det ska vara!!!!!!!!!!!!

Se y!!!

P.s I morgon börjar min lilla älskling på lekis! Hjärtat va du är bra.

Min Nya Bil!!!!?

Min Nya Bil!!!!?

Asså, det är ju inte lätt att köpa bil!!! Men det som är svårast är ju fanken att bestämma sig!!!!! Jag väljer mellan 2 st. den här på bilden och en annan! Men det lutar nog mot att jag väljer denna! ( gillar bakdelen! ) & så är den ju silver så att passar till våran andra. *s* Men jag tror att jag får ångest. I natt sov jag välldigt oroligt och vaknade hela tiden och hade svårt för att somna om. Kan ha att göra med att min beslutsångest är så stor!!

Oxiderat Smycke!!

Oxiderat Smycke!!

För att få kännslan av att ett smycke är gammalt så kan man oxidera det! Titta så bra det blev!

.....

.....

Det är inte lätt att att fota smycken!!! Man vill få en så nära bild som möjligt, men då blir det oftast suddigt! Men några bilder brukar alltid bli bra!!

ReseKul!!

ReseKul!!

Fins i Sjön!!! Luvan kika på mina kort heletiden!! *s*

.....

.....

.....

.....

.......

.......

Guld & blått. Riktikt fint till en fin bränna!!!

Grönan!

Grönan!


Drömmar kan slå in!!!!!

JO, så är det! & nu var det min tur, Jag har alltid drömt om att ha min egen inredningsbutik fullproppat med mina egna smycken. Jag vet att jag stog inne på else´s bod en dag för ett par år sedan. Magda hade just tagit över butiken & jag kommer så väl i håg att jag tänkte, den dagen magda säljer, så säljer hon till mig!
Och så blev det, det vart klart för kanske två veckor sedan men jag tror inte att jag har fattat den enny!? Min bror är med mig och det känns tryggt, på så sätt kan jag fortsätta att jobba där jag gör fast i mindre skala och det känns bra, men annars............ nä jag kan inte förstå.

Men någon gång i oktober så står jag där iaf. Kanske förstår det då.

Det lustiga är att det hade inte gått mer än en vecka förens jag hade tankarna om en till butik, kanske här i Örebro eller någon annan stans. Fast i en helt annan stil. Jag vet att det låter galet men jag kan inte rå för det, min hjärna funkar så helt enkelt! Nä ett mål är uppnått så måste jag ha något annat att sträva efter.

Men vad vore livet utan drömmar & mål!?

En till butik kanske inte händer förens om 10 år, eller aldrig.
Men det ÄR en dröm och definitivt ett mål!!!!

Sommaren som jag inte fick.......

* Bada ute i sommarstugan, eller någonstans heller.

* Inte läsa en endaste liten bok. ( brukar iaf. hinna plöja igenom ett par, tre stycken. )

* Inte åka en enda sväng med Mc:en.

* Baka sommarpaj.

* Måla så många fönster som jag hade planerat. ( ggrr )

Vad är detta för sommar igentligen?! Har inte alls gjort dom saker som jag brukar göra. Allt har bara susat i väg, nu är det bara helgen kvar och sen är man tbx vid sitt skrivbord på jobbet. Om inte Thailand va inbokat i höst så vet jag inte vad jag skulle ha gjort.

RSS 2.0