Är det någon som älskar JULEN så är det jag, men nån måtta får det vara!!!!

Många frågar mig om jag börjat med jul skylltningen än, NÄhe vet ni vad. Jag har ALLTID varit störd av att butikerna börjag så tidigt och tänker inte göra samma misstag själv.
-Va skönt är oftast vad jag får till svar.

Jag ska ut i skogen och åka fyrhjuling på lördag, då ska jag plocka massa mossa som jag sedan andvänder till att göra olika saker med, bla. kransar, mosshyasint, mosshjärtan Osv. Det ska bli kul. På kvällen är det lite hallowenfest & jag ska glädja mig i att skära ut en pumpa (villket jag gör varje år)
Förra året va jag sen med att köpa, så det var bara att ta den som sist låg kvar, villket naturligtvis va den största, jaha, det va ju bara att släpa hem den där och sätta kniven i den, Edvin var måttligt nöjd när han såg villken stor jag kom hem med & han sa -nu har vi minsann sköllerstas största pumpa.

Lika kul var det inte på kvällen när vi kom hem och insåg att barnen som varit hos oss höll på traditionen.

Våran ena bil va invirad i blött toapapper, men vad ska man göra...... Det är ju faktiskt bara Hallowen 1 gång om året!

Kram på er!!!

.

.

Glada inför öppning!!!

Premiär!!

Premiär!!

Älskade Höst!

Många tycker att det känns bistert när hösten kommer..... Men inte jag, själv har jag en liten förkärlek till just hösten, Jag mår riktigt bra när färgerna ändras och att åka till & från jobbet mellan åkrarna när höstdimman hänger i luften då är det något som händer inombords. Skumt kanske.

Här om kvällen & natten var jag helt själv hemma, jag säger bara det, fan va skönt.
Jag tvättade lite, greja med smycken *förståss*  tog ett varmt bad med tända ljus och skön musik. Det är också en stund som jag ofta behöver, att bara få vara själv och göra det som man känner för just för stunden.

Och när ska jag annars få titta på mina älskade skräckfilmer om inte Stefan var borta då och då... svårt att sova sen? neHe då. Ha!

& det tycker jag &-så hör ihop med hösten,  filmkväll & hela huset tänt med levande ljus. Jag tror inte jag vågar räkna efter hur mycket pengar jag lägger ut på just ljus när det är höst & vinte.

Hjälp kom just på att jag fan tände ljusen på vardagsrumsbordet när Edvin åt frukost i morse.
Jag sa åt honom att släcka dom när han var klar. Hoppas han gjorde det. hehe. *nervös*

Premiär i Butiken!!

Dessa dagar har verkligen varit roliga. Tre dagar innan premiären så stängde vi & pappade igen fönstren. Sen var det bara att öppna målafärgsburken och sätta igång.

Naturligtvis stötte vi på en rad massa problem som tex. Leveranser som inte kom (har fortfarande inte) Kortdragaren som inte blev reggad på oss (villken dom fixa tre timmar innan öppning) + en massa småsaker. Men varför stressa upp sig???? *ggrr*

Men när klockan var 2 i onsdags slogs alltså portarna upp till nya Elses bod. Vi hade lottdragning (mamma vann) sncks och lite erbjudande villket ledde till en toppen kväll. Vi fick massor av blommor av nära & kära och av grannarna på gatan. Så tack till alla er som gjorde så att denna kväll aldrig går att glömma!!!!

så nu går jag paralelt med exakt allt!! Jag jobbar på Bernhardsons så mycket jag kan, kvällarna sitter jag med smyckestillverkningen (om jag inte åker till butiken efter jobbet) + att jag ska va där när jag inte är på Ber..
& så var det familjen, stackars Edvin hade sagt till Stefan när han skulle natta honom här om dagen.
- mamma kommer aldrig att natta mig mera.

Då värkte det till i hjärtat vill jag lova.

Nä nu ska jag till Lovisa och fixa med Etsy hemsidan!!!

Tata.

Hem Ljuva Hem!!

Då var man hemma igen då........ Stressad som ett as, ska snart åka till butiken. Snart väntar premiär öppningen. Bara några dagar kvar och varorna har inte börjat rulla in.... *hjälp*

Strul med kortdragaren, larmet osv. Va fan kan ingen gå smidigt för????? Har inte TID!

Nä, har inte nerver att sitta här å slöa... Skriver mer snart!!!


Ps. Tack till alla mina fantastiska vänner som hjälpt mig med Lilo när vi var borta. Spec dig Luvan!

Tata.

RSS 2.0