Dagarna går för fort!

Jag hinner inte med allt som jag måste & vill göra!!! Som nu i påsk, tre dagar ledigt = rena lyxen!
men skrutt vad fort det går.....

I morgon ska vi hålla Annas startvisning hemma hos mig. Hon ska nämligen börja att sälja mina smycken via homepartyn!! Hoppas att det går bra!

I Går så fick Lovisa & Fredrik nycklarna till huset!!! Vi vär där en sväng och spana in alla deras nya ideer... Det kommer att bli super!
Fredrik, snäll som han är bjöd på mat som tack för att Stefan hjälpt till med att flytta lite saker, själv hjälpte jag vell inte till med så mycket. *S*
Tack Fredrik!!!

Lagom less på snön, Stackars Edvin som bara har tennisdojjor i skolan i dag.... *dåligt samvete*

Nje, försa om man skulle jobbalite, inte spec. motiverad!

Tata.

...

...

...

...

Edvin är Kär!!

Jupp, nu var det dax att bli kär i första Tjejen! Jennifer är den lyckliga och Edvin är helt uppe i det blå för henne!
Han tom. kallade henne för sin älskling här om dagen... När han berättar en massa saker som tex. när han smugit ner ett alla hjärtans dagkort i hennes låda i hemlighet, kan jag inte råför att tänka tillbaka på min första kärlek...... ja men just det...... vem fan var det? kan det vara Olle... jo det kan nog stämma, eller ska man räkna när man typ gick i femman och VERKLIGEN kännde det där pirret?! ja då kan det ha varit Rasmus?! det är ju tragiskt igentligen att man inte minns! Jag får nog ta och gräva fram dom gamla dagböckerna och se hur det igentligen var....

Iaf. Linda & Tobbe har skaffat hund... eller en liten mopp kanke man ska kalla honom (ville) Det var hans första dag här på jobbet i går, och kraken var så rädd & åksjuk i bilen att han kräktes... *s* Han hittade sin lugna plats vid mina ben under mitt skrivbord och jag satt stel som en pinne hela dagen. Han är ju faktiskt helt fantastiskt söt (just nu)
-Lisa Sugen?? - Njoo???!!!! haha.

Tata!!!

Tiara

239670-40

att kunna lämna över sina smycken snyggt packat är kul!!!

att kunna lämna över sina smycken snyggt packat är kul!!!

Bröllopsmässa....

Jaha, då var det över!!! Tack snälla Kicki & Anna för att ni hjälpte mig!!

Det var riktigt kul att vara med och jag kommer absolut att vara med nästa år och ev. Oxå i Stockholm.
Jag fick ett prudpar som jag vet säkert, hon ville ha en tiara, halsband & arband med röda inslag.

Sen får vi se hur många som tar sig ner till butiken. Ev. kommer något att hamna i tidningen Bröllopsmagasinet..... vi får se?!!!!

På Söndagen var jag helt slut!!! Jag somna som ett barn tidigt och drömde bara om smycken och en massa brudar. jag ljuger om jag inte erkänner att jag vart LAGOM sugen på att  gifta mig.

Haha, vi får vell se.....

RSS 2.0