Önskar er alla en riktigt god jul!!!

Så, sista inlägget innan jul....

I Söndags så var vi och köpte gran, jag vet att det är lite tidigt men det var ingen dag som passade senare.
NATURLIGTVIS så tog jag ju in granen direkt, klädde den dock inte för det tyckte jag att Edvin skulle vara med på. Han vart nöjdare än nöjdas när han kom på Mån och så den stå där i vardagsrummet. Några har undrat varför jag tog in granen, kunde ju ha haft den ute tillsvidare. Men jag brukar faktiskt ta in den några dagar innan jul, men kanske inte en vecka för, men jag kunde ju inte låta den stå där...... det är ju ung. som att vifta med en cigg framför någon som just slutad..... julberoende?! - ABSOLUT!!!

Kattfan kan ju inte heller bara låta granen stå där. Hon måste dit å dra & slita och jag blir så satans arg! grr.. Det värsta är ju när man ser i ögonvrån att ett paket far över vardagsrumsgolvet, då har hon alltså snöret i mun och springer med paketet släpandes efter. Jupp det är min katt det... korpen Lilo.

Jag har ingen aning om vad som väntar mig i helgen... men som tur är så kommer Kicki på lördag och hjälper mig och Lovisa på söndag. jag är er evigt tacksam!

Det vankas stora förändringa här i krokarna, jag vill inte föhasta mig. Men ett julrimm kan kanske få några att fatta.....


Massor av julstök i min butik
Gör att jag i bland får lite panik.

Men varför nöja sig med det?
När jag på Bernhardson så hår slet.

Varför inte jobba lite till
för min hjärna säger att jag absolut vill.


2 är bättre än ett
Men det kommer inte att bli lätt!

Min arbetstitel kommer att rimma på cd.

Tata.......

God Jul alla min  godingar!!!

TACK till er alla Underbara som finns för mig!!!!

Nu är det hektiskt, det vill jag lova! Men jag måste få passa på att tacka alla mina nära och kära som hjälper mig så mycket nu när jag knappt vet hur jag ska få ihop mitt liv, njee så dramatsikt är det inte men nästan.
I Lördags så hjälpte min kära syster mig i butiken, och det var tur det för fy villket drag. (men kul!) Snälla Moa som hämtade Edvin på skolan för att kunna ta med honom hem tills jag slutade. ( Edvin hade jätte kul med tjejerna! )

Mamma Som var barnvakt och bakade alla pepparkakor i Lördags. Vad skulle jag göra utan er?!!?

mitt samvete är ju iof. inte det bästa. Får klura ut något super till edvin som väger upp allt!!!

Efter att ha delat på en flaska vin i lördags så var ju jag lagom seeeg, slapp i soffan till en bra film va tydligen allt som jag behövde, på söndagen bar det i väg till butiken igen. Det var lugnare då & jag fick tid tilla att röja lite på lagred som var rena katastrofen!

Nä, nu har jag inte tid att sitta här....

Tata.

Ps. Snart kommer Kicki hem.......

.....

239670-26

Edvin

239670-25

Strålande Jul!!!


Nu kommer vi in i årets bästa tid! Jag jobbar 7 dagar i veckan nu och känner att jag inte kommer att kunna njuta av julen på samma sätt. jag vet i 17 hur jag tex ska hinna med alla julklappar?! *hjälp*

Iaf. Nu pyntas det för fulla muggar hemma, jag är i full färd med att ljussätta trädgården.  ju mer ljus desto bättre!!!!! haha, jag är sjuk jag vet.  helt JUL SJUK!!!!!!

På Torsdag ska jag hem till Luvan direkt efter jobbet för att ha julpyssel. det ser jag fram emot.

I morse var det första paketet i julstrumpan för Edvin. Eftersom att han inte har det hos Adam så är det alltid svårt att få rutin på det, men jag vägrar att ta bort det, När Edvin kom hem i går & såg hur jag hade julpyntat så såg jag den där lyckan i ansiktet som man hade när man va liten, jag skulle kunna döda för att få den tillbaka,

den kännslan som jag fick då när jag såg på honom går inte att beskriva, Utan bara att.......... Jag är världens lyckligaste mamma!!!

RSS 2.0