Hemma Från Marmaris!!!

---

Så var man hemma igen....... känns inte alls bra!! hehe... vi har solat, badat, festat och bara njutit utav livet!

Vi har träffat en massa underbara människor, själv fick jag en brevvänn som är 65 år. Riktigt kul!!!!!  jo, i Marmaris kommer människor tbx år efter år, känner på mig att det kommer att bli så för mig och Kicki oxå. Jusst nu är allt så himmla nytt och vet inte hur jag ska kunna förklara allt, men jag kommer att lägga ut fler bilder och reda ut mitt huvud för att kunna beskriva Marmaris som bäst!!!

CARPE DIEM!
Liis.

Örhängen i 925 silver..

Örhängen i 925 silver..
Har oxiderat dessa för att tillbringa en lite mer mystisk kännsla... gillar att det ser ut som att komma ur en annan tid...!

...

...

Tiara

Tiara

Nostalgi!!!

I dag var vi & titta på ett bygge..... Det va i sörbyängen & husen byggs på dom gärden som man en gång lekte på som barn... när vi stod högst upp i huset såg vi våran gamla gata och just vid det tillfället så slog det mig att just på denna plats var min favorit plats, det gick en lite bäck och som ett hål som leder in i kloakerna....typ... svårt att förklara.... mycket riktigt där fanns bäcken och hålet, det var som att stiga in i barndomen igen, och allt jag ville var att vara 10 år igen!!!

sommarloven vara i evigheter och problemen man hade va inte värre än jag störde mig på att jag hade en lila cykel å ville ha en svart.

Jag fick min svarta cykel & somarloven blev kortare & kortare!

Kul!!!

Kul!!!

Gud va vi måste ha haft kul!!!!!
hehe......

armband

armband

dessa luringar är fantastisk roliga att göra!!! Man kan sitta framför tvén, som jag normalt inte annars kan göra.... villket innebär att trots att jag har en stor yta på övervåningen som är min arbetshörna, så ligger mina projekt utspridda i hela huset! *s*

Söndag!!!

...

Idag är det en bra Söndag!!!! Jag mår prima har en skön vårig kännsla i kroppen!!! *s*
Köpte nya dekorationer till våran entre.... greja med det i morse, så här blev det!!!!
Nu är det bara att få till lite blommor så blir allt super!!!

nu ska jag iväg och handla mat!!!
kram på er / Dig!!!!!!!!

...

...

Lördag.......

Idag på jobbet var det en skum dag! Vet inte riktigt varför men det var bara det!

Igår tillbringa jag kvällen hemma, Själv. Så satans skönt! Jag titta på film och hade det almänt bra! Kunde dock inte somna direkt, låg bara och funderade på en massa skumt....

Nu är det faktiskt inte så himmla många dagar kvar tills jag & Kicki årker till Marmaris!!!!!!

Kan inte vänta! bara 20 dagar för att vara exakt, sen bär  det av till Stockholm-Arlanda!

Skumt bara, men eftersom att vi lyfter på kvällen så ska jag jobba halva nästan hela Fredagen!? Det har ju aldrig hänt.......

Nä,nu går det fan inte att skriva mer...... Lovisas & Fredriks tangentbord är lite skumt! Att få ner den här lilla texten va en Pina!!

Tevlig Helg mina Vänner!!!!

Tata

RSS 2.0